Vill du köpa hemsida?

Är du intresserad av att köpa hemsida till ditt företag? Då kan vi hjälpa dig! Vi levererar moderna sidor till billiga priser. Klicka här för att se vår prislista.

Bra att tänka på när du ska köpa hemsida

Design

Har du några idéer om hur du vill att hemsidan ska se ut? Eller vill du att vi ska sköta designen? Vilket som går bra men det kan vara bra att ha bestämt hur du vill göra innan du köper en hemsida.

SEO

SEO står för search engine optimization och handlar om att dyka upp så bra som möjligt i google-sökningar. För de flesta är detta ett bra sätt att få fler kunder men för vissa är det av olika anledningar onödigt. Du kan läsa mer om SEO här.

Mål

Vad har du för mål med sidan? Är det främst att få mer kunder till ditt företag, eller kanske att tillhandahålla information till dina nuvarande kunder? Det kan vara bra att fundera ut vad ditt mål är innan du bestämmer dig för att köpa en hemsida.

Budget

Vad är din budget för hemsidan? Om du har mycket att lägga på sidan kan en del av de pengarna vara bäst spenderade på Google Ads. I sådana fall hjälper vi dig med det! Om du har en tightare budget går även det bra då vi erbjuder sidor från 6997kr. Du kan klicka här för att se våra priser.

Innehåll

Vilka sidor vill du ha med på din hemsida? Och vilka texter ska finnas på de här sidorna? Du behöver såklart inte planerat ut hela hemsidan innan du ska köpa hemsida men det är bra att ändå ha funderat över det. Om du är osäker eller inte vet vad du vill ha på hemsidan hjälper vi såklart dig!

DesignPhone
GoalPhone
ContentPhone
SEOPhone
BudgetPhone

Varför köpa hemsida av oss?

Fasta billiga priser

Vi riktar främst in oss på mindre företag så vi förstår att alla inte har så mycket att spendera på att köpa hemsida. Därför startar våra priser från endast 6997kr. Klicka här för att se våra priser.

Vi tar hand om allt

Som företagare har du redan mycket att göra. Du ska då inte behöva oroa dig över allting tekniskt utanför som webbutveckling, design, SEO och Google ads. Vi tar hand om allt som rör din hemsida så att du kan fokusera på det du gör bäst: att driva ditt företag.

Få kunderna att komma till dig

Med hjälp av SEO får vi din sida att ranka i Google och ger dig mer trafik. När de sedan landar på sidan ger vi ett trovärdigt intryck med en modern sida. Poängen är att det här i slutändan ska leda till mer kunder.