SEO i Örebro

SEO står för Search engine optimization (sökmotoroptimering på svenska) och handlar om att få din sida att ranka i Google. Vi hjälper dig att optimera din sida så att du får så bra resultat som möjligt!

On Page SEO

SEO består av två delar: On Page och off page SEO. On page SEO handlar om att optimera innehållet på din hemsida. Det gör man genom att optimera rubriker och texter på sidan, göra sidan så snabb som möjligt och göra användarupplevelsen så bra som möjligt. Det är det här vi kommer att hjälpa dig med. Poängen är att Google ska förstå vad din sida handlar om och att den är värdefull för sökaren.

Off Page SEO

Den andra delen av SEO kallas för off page SEO. Det handlar om att få så många länkar som möjligt från andra stora relevanta sidor. Google förstår då att du har bra och pålitligt innehåll vilket förbättrar dina rankings. Ett av de bästa sätten att få fler länkar till er sida är att ha en blogg med värdefull information för er branch. Ett annat sätt är att lägga upp företaget på olika internettkataloger. Det här kommer inte ge lika stor effekt men kan vara lättare att göra.

Vi hjälper dig!

När ni väljer oss hjälper vi er med SEO så att ni kan ranka högre och få fler träffar. Vi kommer att sökmotoroptimera texter utifrån de nyckelord är aktuella inom er branch samt snabbhetsoptimera sidan. Om ni är intresserade kan vi även hjälpa er med en strategi för att skaffa länkar. Tveka inte att skriva och fråga om ni undrar något!