Priser

Vi har tre olika paket beroende på hur stor sida du vill ha. Priset startar på bara 6997kr. Du kan klicka här för att se tidigare projekt vi jobbat på.

Liten paket pris

Onepage

6997kr*

Medel paket pris

Småföretag

9997kr*

Avancerad

12997kr*

*Alla priser är exklusive moms

Google paketet

Google paketet är ett paket med tre olika google tjänster som varje företag bör ha.

Google bussiness

Google business är ett sätt att få ditt företag mer synligt på google. Med ett google business konto kan du dyka upp på google maps resultaten i en sökning. Du kan få reviews på ditt google business konto. Det kan få kunder att lita på dig mer och  är även bra för din SEO. Om du anlitar oss hjälper vi dig sätta upp ett google business konto om du inte redan har ett.

Google analytics

Google analytics är ett sätt att tracka hur många användare din sida har samt hur dessa användare interagerar med sidan. Du kan till exempel få ut datapunkter som antal användare, retentionstid och avvisningsfrekvens. Vi sätter upp google analytics till alla sidor vi skapar så att både vi och du kan se hur det går med sidan.

Google Search console

Google search console är ett verktyg för att se din sidas synlighet i google. Det används för att hjälpa google indexera hemsidan. Du kan även se en del data här som hur många klick din sida fått och från vilka sökningar klicken kommer. Vi kopplar din sida till search console och lägger till er.

AnalyticsPhone
AnalyticsPhone
AnalyticsPhone
BusinessPhone
SearchConsolePhone
AnalyticsPhone
SearchConsolePhone
BusinessPhone